• 1394/12/27 - 11:03
  • /Zb4i

دیدار سرزده ریاست دانشگاه از معاونت درمان

در آستانه آغاز سال نو و شروع اجرای طرح سلامت نوروزی مراکز درمانی دکتر محمدحسین اعرابی ریاست دانشگاه از حوزه ستادی معاونت درمان بازدید نمودند.

در این دیدار صمیمانه ریاست دانشگاه ضمن تشکر از مدیران و کارکنان ستادی معاونت درمان در مدت‌زمان اجرای برنامه تحول نظام سلامت و با توجه به ابلاغ برنامه عملیاتی سال 1395 توسط وزارت متبوع خواستار تلاش مضاعف این حوزه در سال آینده شدند.

در ادامه معاون درمان دانشگاه گزارشی از برنامه ستاد نوروزی ارائه نمودند و مدیران دفتر پرستاری، بیماران خاص، امور آزمایشگاه‌ها، فن‌آوری اطلاعات، مامایی، آمار و فن‌آوری اطلاعات سلامت، مالی، اداری و مسئول اعتباربخشی برنامه‌ها و چالش‌های واحد خود را بیان نمودند.