• 1402/06/05 - 12:37
  • /Z65z

دیدار کارشناسان دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات وزارت متبوع و اورژانس کشور با سرپرست معاونت درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه کارشناسان دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات وزارت متبوع و اورژانس کشور به همراه سرپرست و کارشناسان اداره بازرسی دانشگاه با سرپرست معاونت درمان دانشگاه دکتر عباس آزادی روز شنبه مورخ 04/06/1402 دیدار نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه کارشناسان دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات وزارت متبوع و اورژانس کشور به همراه سرپرست و کارشناسان اداره بازرسی دانشگاه با سرپرست معاونت درمان دانشگاه دکتر عباس آزادی روز شنبه مورخ 04/06/1402  دیدار نمودند.

در این دیدار در خصوص اورژانس ۱۱۵ کاشان و ارزیابی عملکرد مدیریت سطوح سازمانی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه بحث وتبادل نظر صورت گرفت.و در ادامه پایگاه 115 و حوزه های مختلف مورد بازدید قرار گرفت و جهت حل سریع موارد تصمیم گیری لازم انجام گرفت.

• گروه خبری :