• 1402/05/31 - 11:57
  • /ZBMz

سومین جلسه دوره آموزش کنترل کیفیت در آزمایشگاه تشخیص پزشکی برگزاری گردید.

سومین جلسه از کارگاه آموزش کنترل کیفیت در آزمایشگاه تشخیص پزشکی با حضور مسئولین کنترل کیفی آزمایشگاه های با هدف دانش افزایی و ارتقاء سطح کیفیت آزمایشگاه ها در سالن اجتماعات شهید سلامت دکتر فرهاد در تاریخ 30/05/1402 برگزار شد.

سومین جلسه از کارگاه آموزش کنترل کیفیت در آزمایشگاه تشخیص پزشکی  با حضور مسئولین کنترل کیفی آزمایشگاه های با هدف دانش افزایی و ارتقاء سطح کیفیت آزمایشگاه ها در سالن اجتماعات شهید سلامت دکتر فرهاد  در تاریخ 30/05/1402 برگزار شد.

در ابتدای این جلسه کارشناس اداره امور آزمایشگاه ها مهدی سپهرنژاد ضمن تشکر از استقبال شرکت کنندگان از مباحث مطروحه  بر اهمیت اجرایی شدن آموزش های ارائه شده در این کارگاه تاکید نمود.

در ادامه کارشناس ارشد آزمایشگاه بیمارستان شهید بهشتی حسن نعیمی در خصوص کنترل کیفی سیستم های آنالیز آزمایش های  بیوشیمی ، نحوه خطایابی سیستماتیک و تصادفی، صحه گذاری کیت های تشخیص آزمایشگاهی تدریس نمودند.

• گروه خبری :

مدیر سایت