• 1402/05/09 - 11:46
  • /ZkBw

ششمین جلسه ستاد هدایت نظام ارجاع برگزار شد.

ششمین جلسه ستاد هدایت نظام ارجاع دانشگاه روز شنبه مورخ 07/05/1402 با حضور فوکال پوینت های مراکز درمانی دولتی در سالن شهید دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه مسئول واحد نرم افزار و پرتال دانشگاه مهندس حمیدرضا سپهری ضمن خوش آمدگویی به اعضای جلسه، آموزش های لازم درخصوص سامانه نوبت دهی نظام ارجاع و نحوه چینش نوبت پزشکان در این سامانه را بیان کردند و همچنین نسبت به رفع مشکلات موجود راهنمایی های لازم را به کاربران حاضر در جلسه ارائه نمودند. در ادامه نیز با هر یک از فوکال پوینت های نظام ارجاع مراکز درمانی، درخصوص این سامانه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

• گروه خبری : گروه های محتوا

مدیر سایت