• 1393/11/09 - 11:14
  • /Zxhh

به منظور اصلاح فرآیندهای جواب دهی آزمایشگاه‌های تشخیص مواد مخدر تحت پوشش دانشگاه جلسه تبیین خط‌مشی و استراتژی آزمایشگاه تشخیص مواد مخدر برگزار گردید.

جلسه تبیین خط‌ مشی و استراتژی آزمایشگاه تشخیص مواد مخدر روز سه‌شنبه مورخ 7/11/1393 با حضور معاون درمان دانشگاه، مدیر اداره امور آزمایشگاه‌های دانشگاه، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کاشان، سرپرست دفتر ریاست، سرپرست دفتر حراست دانشگاه، سرپرست اداره بازرسی دانشگاه، سرپرست مرکز بهداشتی و درمانی گلابچی، مسئول فنی و کارشناسان آزمایشگاه تشخیص مواد مخدر کاشان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل در دفتر معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه مسائل و مشکلات آزمایشگاه تشخیص مواد مخدر و مراجعین این مرکز بررسی گردید و جهت رفاه حال مراجعین و تسهیل فرایند انجام آزمایش و جواب دهی مواردی تصویب گردید.

در این جلسه تأکید شد با توجه به اینکه مصرف بعضی از داروها با آزمایش تشخیص مواد مخدر و روان‌گردان تداخل دارویی داشته و در روند جواب دهی اختلال ایجاد می‌کند بهتر است مراجعینی که مکرر دارو مصرف می‌نمایند، جهت انجام آزمایش حداقل یک هفته مصرف دارو را قطع نمایند.