• 1403/02/10 - 10:47
  • /Z76R

نشست هم اندیشی معاونت درمان با جمعی از اساتید و پزشکان گروه گوش و حلق و بینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان؛نشست هم اندیشی معاونت درمان با جمعی از اساتید و پزشکان گروه گوش و حلق و بینی با هدف رفع مشکلات گروه روز یکشنبه مورخ 9 اردیبشهت ماه در سالن شهید فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان؛نشست هم اندیشی معاونت درمان با جمعی از اساتید و پزشکان گروه گوش و حلق و بینی با هدف بررسی و رفع مشکلات گروه روز یکشنبه مورخ 9 اردیبشهت ماه در سالن شهید فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه که با هدف همفکری و بررسی مشکلات موجود با حضور جمعی از متخصصان گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه برگزار شد اعضای حاضر در جلسه به ارائه نکات لازم پرداخته و سپس بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

• گروه خبری :