• 1402/02/04 - 15:11
  • /ZZ2i

نشست کارگروه خانواده و جوانی جمعیت در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد

نشست کارگروه خانواده و جوانی جمعیت به مناسبت بزرگداشت هفته ملی جمعیت در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد معاونت درمان با حضور دبیر کمیته درمان و مراقبت قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت ،کارشناس روابط عمومی دانشگاه، مسئول واحد حراست معاونت، مسئول روابط عمومی معاونت دانشگاه در تاریخ 04/02/1402 برگزار شد.

در ابتدای این نشست دبیر کمیته درمان و مراقبت قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت افسانه همتی در خصوص وظایف اعضای کارگروه خانواده و جوانی جمعیت در هفته مذکور سخنانی ایراد نمودند و در ادامه کلیه حضار در خصوص موارد مطروح نظرات خود رابیان نمودند.

در پایان نیز در خصوص برگزاری نمایشگاه و تهیه و نصب بنر و پمفلت ،تعیین و تکلیف در خصوص نوع تبلیغات و هماهنگی با شهرداری ها درخصوص بیلبورد های سطح شهر و... مواردی مصوب گردید.