• 1402/01/28 - 13:14
  • /ZX1i

نود و هشتمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه برگزار شد.

نود و هشتمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه روز دوشنبه با حضور مسئولین بخش مدیریت اطلاعات سلامت و مسئولین آمار بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود در سالن شهید دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

نود و هشتمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه روز دوشنبه مورخ 28/01/1402 با حضور مسئولین بخش مدیریت اطلاعات سلامت و مسئولین آمار بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود در سالن شهید دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

در این کارگروه مسئول آمار و سطح بندی خدمات درمانی معاونت درمان مصطفی رضایی ضمن ارائه گزارش تعداد تخت های فعال و درصد اشغال تخت مراکز درمانی در سال گذشته، درخصوص تبیین تعداد تخت های فعال دانشگاه در سال جاری به تفکیک بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود مختلف با اعضای کارگروه بحث و گفت و گو کرده و در پایان تخت های فعال سال 1402 دانشگاه را تصویب نمودند.

ایشان در ادامه جلسه در خصوص برنامه ریزی مراکز برای رعایت دقیق سنجه های اعتباربخشی در سال جدید سخنانی ایراد نمودند و با کلیه حضار در جلسه بحث و تبادل نظر انجام دادند.