• 1397/08/26 - 08:34
  • /ZNqi

هفتاد و یکمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه برگزار شد.

هفتاد و یکمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه در روز چهارشنبه با حضور مسئولین بخش های مدیریت اطلاعات سلامت و مسئولین آمار بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود تحت پوشش دانشگاه در سالن جلسات بیمارستان نقوی برگزار شد.

هفتاد و یکمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 23/08/1397با حضور مسئولین بخش های مدیریت اطلاعات سلامت و مسئولین آمار بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود تحت پوشش دانشگاه در سالن جلسات بیمارستان نقوی برگزار شد.

در این جلسه که به همّت مسئول اداره آمار و مدیریت اطلاعات سلامت معاونت درمان برگزار شد، درباره مباحثی همچون تغییر نام بیماران بر اساس قوانین مستندسازی، تغییرات فرم آمار اورژانس، نسخه جدید کتاب کدگذاری ICD-10، استحقاق سنجی سرپائی، امحاء فرم های سطح 4و5 تریاژ و کارت ایندکس بیماران بحث و تبادل نظر صورت گرفت.