• 1392/04/11 - 13:24
  • /ZVdh

پنجاه و پنجمین جلسه شورای درمان دانشگاه برگزار گردید.

پنجاه و پنجمین جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور معاون محترم درمان، سرپرست ومدیران شبکه بهداشت درمان آران و بیدگل و روسا ومدیران بیمارستانهای تابعه تشکیل گردید.

در این جلسه آقای دکتر خیر خواه با اشاره به تاکید هیئت رئیسه محترم دانشگاه در خصوص کمبود منابع آب وانرژی، صرفه جویی واحدها در این باره را خواستار شدند .همچنین در این جلسه با اشاره به راه اندازی سامانه ثبت مصدومین ترافیکی بر اجرایی شدن هرچه سریعتر آن تاکید شد.

در ادامه جلسه، ضمن قرائت مصوبات جلسه قبلی حاضرین گزارشی از اقدامات انجام شده، نقطه نظرات و مشکلات واحد تحت سرپرستی خود را ارائه نمودند که جهت مرتفع نمودن آن تصمیماتی اتخاذ گردید.