• 1401/12/06 - 12:10
  • /ZB1i

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت فرارسیدن ماه شعبان و اعیاد شعبانبه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در پیامی فرارسیدن ماه شعبان و اعیاد شعبانبه را تبریک گفت.

در پیام دکتر «عباس آزادی » آمده است:

نخستین روزهای ماه شعبان با میلاد امام حسین(ع)، ولادت با سعادت بزرگ جانباز تاریخ حضرت ابوالفضل العباس(ع) و ولادت حضرت زین العابدین(ع) نور باران شده است و زمینه را برای مهمانی خداوند مهیا و دل های مومنان را برای ورود به ضیافت الله آماده می کند.

اینجانب این ماه پر برکت و میلاد سراسر نور سه اختر تابناک امامت و ولایت، حضرت سید الشهدا(ع) و روز پاسدار، میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز و میلاد فرخنده حضرت امام زین العابدین(ع) را به جامعه دانشگاهی و تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان تبریک و تهنیت عرض می‌ کنم و برای تمامی عزیزان توفیقات روز افزون و بهره معنوی از این ماه پر برکت مسئلت دارم.