• 1395/01/07 - 13:46
  • /Zc4i

پیام تسلیت رئیس اورژانس کاشان در پی حادثه سقوط بالگرد فورتیهای پزشکی شیراز

رئیس مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی کاشان درگذشت شهادت گونه همکاران امداد هوایی شیراز را به رئیس و پرسنل فوریهای پزشکی شیراز تسلیت گفت...

آقای دکتر سیدمحمد حسین مکی ضمن ارسال پیام به دنبال سقوط بالگرد اورژانس هوایی استان فارس درگذشت شهادت گونه ی همکاران اورژانس شیراز را از طرف خود و پرسنل اورژانس کاشان به رئیس  فوریتهای پزشکی ، پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی شیراز و خانواده های عزیزان از دست رفته تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت به شرح ذیل می باشد:

«جناب آقای دکتر عالی منش  ریاست محترم  مرکز مدیریت حوادث و فورتهای پزشکی شیراز  فقدان شهادت گونه  و مظلومانه همکاران عزیزمان در اورژانس هوایی استان شیراز را به کلیه جامعه  فوریتهای پزشکی کشور، خصوصا همکاران داغدار آن مرکز و جناب عالی تسلیت عرض نموده صبر جمیل و اجر جزیل برای خانواده این عزیزان از حضرت حق مسالت داریم.

ریاست ، روابط عمومی ،تکنسینها و کارکنان مرکز مدیریت حواث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان»

• گروه خبری : اخبار اورژانس 115