• 1402/09/20 - 14:40
  • /ZjBQ

کارگاه دو روزه مدیریت خطر حوادث و بلایا با حضور سرپرست معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید.

به همت اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه و با همکاری دانشکده پرستاری؛ کارگاه دو روزه مدیریت خطر حوادث و بلایا برگزار گردید

کارگاه دو روزه با حضور سرپرست معاونت درمان دانشگاه، دکتر عباس آزادی و رئیس دانشکده پرستاری، دکتر محسن تقدسی و با سخنرانی سرپرست اداره پرستاری دانشگاه علی اکبرصالحی مورخ 18 و 19 آذر ماه سال جاری در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری افتتاح گردید. در ابتدا دکتر عباس آزادی در خصوص ضرورت پرداختن به موضوع مدیریت بحران مطالبی تشریح نمودند.

گفتنی است در این کارگاه دو روزه دکتر یوسف اکبری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین جهت مدیران بیمارستان ها، مدیران خدمات پرستاری، سوپروازیر بالینی، سرپرستار اورژانس و اتاق عمل و مسئولین IT , HIT بیمارستان‌ها در زمینه مدیریت خطر و بلایا آموزش های لازم را  ارائه دادند.

• گروه خبری :