• 1394/01/05 - 12:43
  • /ZUhh

دکتر سیّد محمّد حسین مکّی ، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از کاهش 21 درصدی تعداد ماموریتهای تصادفات جاده ای اورژانس در هفته اول تعطیلات نوروزی در محدوده شهرستان کاشان خبر داد ...

دکتر سیّد محمّد حسین مکّی ، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان  از کاهش 21 درصدی تعداد ماموریتهای تصادفات جاده ای اورژانس در هفته اول تعطیلات نوروزی در محدوده شهرستان کاشان  خبر داد .

ایشان افزودند که تعداد نفرات و افراد مصدوم و با ثبات شده و منتقل گردیده به بیمارستان شهید بهشتی ،  توسط کارشناسان سختکوش اورژانس پیش بیمارستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی در نوروز امسال به نسبت سال گذشته،  نیز 38 درصد کاهش داشته است . ایشان همچنین شلوغ ترین روز کاری اورژانس جاده ای خصوصا ٌ در محور اتوبان امیرکبیر را روز بیست و نهم اسفند ماه اعلام نمودند.

آقای دکتر سیّد محّمد حسین مکّی در ادامه بیان داشتند  ، امسال برغم اطلاع رسانی هشداری ، 10  نفر به علت استفاده از وسیله گرم کننده نامناسب در چادرها ، دچار مسمومیت  با گاز مونوکسید کربن  –CO- شدند که با اقدامات فوری پرسنل اورژانس و اکسیژن تراپی لازم  ، جهت درمان بیشتر به بیمارستان شهید بهشتی منتقل گردیدند.

• گروه خبری : اخبار اورژانس 115