• 1391/12/01 - 08:40
  • /Zidh

کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ کودک 1- 59 ماهه برگزار شد

کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ کودک 1- 59 ماهه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ 30/11/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی تشکیل شد.

تهیه و تدوین منشور مراقبت از کودک در برابر حوادث غیرعمدی و ترافیکی توسط معاونت درمان و ارسال آن به شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان جهت ابلاغ به سازمان و ارگان های مختلف و تشکیل دوره های باز آموزی در خصوص برخورد مناسب با کودکان بیمار پرخطر جهت پزشکان، پرسنل اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی و مراکز بهداشتی درمانی از موضوعات اصلی این جلسه بود.

شایان ذکر است بررسی مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارشی از مرگ کودک در کشور در سال جاری از دیگر برنامه های این جلسه بود.