• 1392/12/26 - 14:15
  • /ZBfh

کمیته دانشگاهی کنترل عفونتهای بیمارستانی برگزار شد.

کمیته دانشگاهی کنترل عفونت های بیمارستانی با حضور ریاست دانشگاه و اعضای کمیته مورخ 21/12/92 در محل سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل گردید.

در این جلسه ریاست دانشگاه بر اهمیت کنترل عفونت های بیمارستانی تاکید کردند و از اهداف برنامه های کنترل عفونت کاستن میزان بروز عفونت در بیمارستان و به حداقل رساندن این عفونتها، تعیین و تشخیص اپیدمیها و ارزشیابی راههای کنترل عفونت ذکر کردند و یادآوری کردند که بی توجهی به برنامه های کنترل عفونت های بیمارستانی می تواند علاوه برمرگ و میر و ایجاد عوارض، با افزایش مدت بستری موجب افزایش قابل توجه هزینه خدمات درمانی گردد.

در پایان این جلسه مواردی در خصوص راهکارهای لازم جهت کاهش عفونتهای بیمارستانی مصوب گردید.