• 1390/11/01 - 13:46
  • /ZHah

یش از 900 نفر از پرسنل درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان احیاء قلبی ریوی را فراگرفته اند

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کاشان گفت: خوشبختانه با اقدامات اجرائی انجام شده از اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون کلیه ی پرستاران درمانی شاغل در بیمارستان ها و اورژانسهای این دانشگاه که بالغ بر 900 نفر می باشند دوره ی جدیـــــــدترین آموزش های احیاء قلبی ریوی را فراگرفته اند. لازم به ذکر است آخرین دوره ی آموزش فوق در هفته ی گذشته برگزار شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کاشان گفت: خوشبختانه با اقدامات اجرائی انجام شده از اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون کلیه ی پرستاران درمانی شاغل در بیمارستان ها و اورژانسهای این دانشگاه که بالغ بر  900 نفر می باشند دوره ی جدیـــــــدترین آموزش های احیاء قلبی ریوی را فراگرفته اند. لازم به ذکر است آخرین دوره ی آموزش فوق در هفته ی گذشته برگزار شد.

دکتر ابوالفضل شجاعی با اشاره به اهمیت آموزش در ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری افزود: کارگاه تئوری و عملی احیاء قلبی ریوی پیشرفته، دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت شامل جدیدترین تغییرات احیاء قلبی ریوی طبق قرارداد AHA 2010 می باشد.

وی با اشاره به اجرای آموزش پیشرفته احیاء قلبی ریوی برای کلیه کادر 700 نفری پرستاری دانشگاه (پرستار، اتاق عمل و هوشبری) به مدت نه ماه تصریح کرد: این آموزش ها شامل کلاس تئوری احیا پیشرفته (CPR)، کلاس عملی احیا پیشرفته روی مانکن توسط همکاران مجرب فوریتهای پزشکی اجرا شد.

وی اظهار داشت: فراگیران این دوره پس از طی مراحل تئوری و عملی، به مدت چهار شیفت در تیم احیاء قلبی ریوی (CPR) مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان و همچنین بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل با نظارت دفتر پرستاری دانشگاه حضور موثر اجرایی داشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: علاوه بر این، دوره عمومی احیاء قلبی ریوی نیز شامل آموزش مفاهیم پایه و نحوه ارزیابی علائم حیاتی برای حدود 200 نفر از پرسنل غیردرمانی دانشگاه نیز انجام شد.

گفتنی است آموزش احیاء قلبی ریوی پایه و پیشرفته از اردیبهشت ماه سال 1390 تاکنون توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با همکاری دفتر پرستاری معاونت درمان و دانشکده پرستاری این دانشگاه اجرا شد.

• گروه خبری : اخبار اورژانس 115