• 1403/02/19 - 07:37
  • /ZQ8R

دهمین جلسه ستاد هدایت نظام ارجاع برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان؛ دهمین جلسه ستاد هدایت نظام ارجاع دانشگاه روز سه شنبه مورخ 1403/02/18با فوکال پوینت های مراکز درمانی و رابطین نظام ارجاع معاونت بهداشت در سالن شهید دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه آقای مصطفی رضایی، دبیر کارگروه ستاد هدایت نظام ارجاع دانشگاه، ضمن خوش آمدگویی به اعضای جلسه و تشکر از تلاش های مسئولین کلینیک ها در زمینه نظام ارجاع، در ادامه جلسه مشکلات موجود در سامانه نوبت دهی نظام ارجاع را مطرح و درخصوص سهمیه نظام ارجاع برای فوق تخصص ­های گوارش، قلب و عروق، غربالگری سرطان پستان و سرطان دهانه رحم در هر مرکز، در جلسه بحث و تبادل نظر انجام دادند و تصمیمات لازم جهت موارد فوق اتخاذ شد.

• گروه خبری :

مدیر سایت