• 1402/07/25 - 13:20
  • /ZPRB

مراسم تودیع و معارفه دبیر کمیسیون پزشکی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

مراسم تودیع و معارفه دبیر کمیسیون پزشکی دانشگاه با حضور سرپرست معاونت درمان وکلیه حضار روز سه شنبه 25/07/1402 در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم سرپرست معاونت درمان دکتر عباس آزادی از زحمات دکتر حسین یاوری تبار در مدت تصدی مسئولیت دبیر کمیسیون پزشکی دانشگاه تجلیل و دکتر حسین ریاحی به عنوان دبیر کمیسیون پزشکی معاونت درمان معرفی نمودند و برای ایشان در زمینه پیاده سازی و اجرای استانداردها بر اساس دستورالعمل های ابلاغی و سایر وظایف محوله آرزوی توفیق روزافزون نمودند.

در انتهای مراسم با اهدای لوح تقدیر از سوی سرپرست معاونت درمان دانشگاه از  زحمات دکتر یاوری تبار سرپرست پیشین کمیسیون پزشکی تقدیر بعمل آمد.

ا

• گروه خبری :