امروز : 25 مهر 1403
  • 1403/07/15 - 13:40
  • /ZS8S

کلاس آموزش ضمن خدمت با موضوع تدابیر طب ایرانی در اختلالات خواب و مشکلات روحی روانی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان؛ کارگاه آموزش ضمن خدمت با موضوع تدابیر طب ایرانی در اختلالات خواب و مشکلات روحی روانی توسط واحد طب ایرانی معاونت درمان برگزار شد.

این کارگاه در روز یک شنبه 15 مهر ماه در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی با حضور پرسنل درمانی (کادر پرستاری، مامایی، آزمایشگاه، رادیولوژی و ...) تشکیل شد و مباحث آموزشی از جمله مبانی طب ایرانی آشنایی با علل ایجاد اختلال خواب، تدابیر غیر دارویی در بهبود عملکرد خواب و تدابیر دارویی مکمل در بهبود خواب توسط مدرس دوره آقای دکتر روحانی پزشک و  متخصص طب ایرانی ارائه گردید.