• 1402/07/29 - 14:01
  • /Z4TB

یکصد و یکمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه برگزار شد.

یکصد و یکمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه با حضور مسئولین بخش مدیریت اطلاعات سلامت و کارشناسان آمار بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود تحت پوشش دانشگاه روز شنبه مورخ 29/07/1402 در سالن شهید دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

در این کارگروه مسئول آمار و سطح بندی خدمات درمانی معاونت درمان و دبیر کارگروه مصطفی رضایی ضمن تبریک بازنشستگی و تقدیر و تشکر حضوری از زحمات سی ساله آقای عباسعلی پرزلف قمصری، درخصوص تعیین ضوابط انتخاب کارمند نمونه در بین پرسنل شاغل در واحدهای تحت پوشش رشته فناوری اطلاعات سلامت، لزوم هماهنگی در خصوص افزودن فرم های مورد تقاضای سازمان های بیمه گر، گزارش ماهیانه موارد رتینوپاتی نوزادی، لزوم تشکیل پرونده مستقل برای نوزادان تازه متولد شده نیازمند درمان و ... با اعضای جلسه بحث و تبادل نظر انجام دادند و در پایان، تصمیمات لازم اتخاذ شد.

• گروه خبری :

مدیر سایت