• 1393/11/21 - 12:30
  • /Zzhh

آماده باش کامل مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه جهت پوشش مراسم ملی 22 بهمن در کاشان و کلیه شهر های اطراف

دکتر سیّد محمّد حسین مکّی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه از آمادگی این مرکز در پوشش مراسم ملی 22 بهمن در مجموعه شهرستان خبر داد ، ایشان اظهار داشتند که اورژانس پیش بیمارستانی با شانزده کد عملیاتی ( با همراهی سی و دو نفر از کارشناسان فوریتهای پزشکی ) ، مرکز EOC، ستاد هدایت ، مدیران بحران و نیز یک دستگاه اتوبوس آمبولانس ویک دستگاه موتورلانس نیاز های فوریت پزشکی راهپیمایان را در شهرهای کاشان ، قمصر ، نیاسر ، برزک ، مشکات و  راوند و نیز شهرستان آران و بیدگل پوشش خواهند داد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه همچنین از آماده باش ویژه تمامی اورژانس های بیمارستانی شهرستان خبر دادند.

ایشان در پایان بیان داشتند که پرسنل غیر کشیک مرکز فوریتهای پزشکی نیز به همراه خانواده خود و همگام با خیل عظیم مردم در مراسم راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب شرکت کرده و در صورت نیاز ، خدمات تخصصی خود را به مردم ارائه خواهند داد.

روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه

• گروه خبری : اخبار اورژانس 115