• 1393/10/29 - 11:27
  • /Zwhh

اجرای کتاب راهنمای کشوری ارائه خدمات مامایی و زایمان

جهت استانداردسازی ارائه خدمات در بخش های زایمان، جراحی و بخش های مرتبط با مادران باردار تا 42 روز بعد از زایمان و در راستای اجرای دستورالعمل برنامه ترویج زایمان طبیعی از بسته های خدمتی برنامه تحول نظام سلامت، کارگاه آموزشی کتاب راهنمای کشوری ارائه خدمات مامایی و زایمان توسط واحد مامایی دانشگاه تشکیل شد و حدود 150 نفر از پزشکان، پرستاران و ماماها در روزهای 22 /8/93 و 6/9/93 در دوره مذکور شرکت و آزمون دوره در تاریخ های 16/10/93 الی 21/10/93 برگزار شد و 99 درصد از شرکت کنندگان موفق به کسب نمره قبولی شدند.

کتاب راهنمای کشوری ارائه خدمات مامایی و زایمان شامل قسمت های مربوط به پیش از بارداری و بارداری، زایمان و پس از زایمان می باشد که توسط اداره سلامت مادران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین شده است، کتاب به تمامی بیمارستانهای دارای بلوک زایمان ارسال شده است.

جهت دسترسی بهتر ارائه دهندگان خدمت کتاب بصورت فایل PDF در قسمت آموزش ها و اطلاع رسانی واحد مامایی بارگذاری شده است.