• 1394/11/25 - 10:29
  • /Z24i

از زحمات پرستاران دانشگاه تقدیر و تجلیل شد +عکس

به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی قهرمان کربلا حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، از زحمات پرستاران دانشگاه تقدیر و تجلیل شد.

به مناسبت فرا رسیدن پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی قهرمان کربلا حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، رئیس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین ضمن دیدار از پرستاران شاغل در دانشگاه از زحمات آنان تقدیر کردند.

دکتر اعرابی، در این دیدرار که شنبه مورخ 24/11/94 انجام شد، از بخش های مختلف بیمارستان های بهشتی و کارگرنژاد دیدار کرد و اظهار داشت: قدردانی و تجلیل از این قشر زحمت کش، پاسداشت تمامی خوبی ها و وظیفه ای دینی و ملی می باشد.

وی در پایان سخنان خود، با اشاره به نقش برجسته پرستاران در طرح تحول سلامت ، پرستار را نماد صبر و استقامت دانست و افزود: تلاش و مجاهدت های این عزیزان در مراکز درمانی در زمره اعمال صالح است و دعای بیماران همیشه بدرقه راه شما عزیزان است.