• 1402/09/20 - 14:27
  • /ZiBQ

اولین جلسه برنامه آموزشی ایمنی بیمار در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، اولین جلسه برنامه آموزشی ایمنی بیمار با حضور تیم آموزشی ایمنی بیمار معاونت درمان و مسئولین بهبود کیفیت و کارشناسان ایمنی مراکز آموزشی درمانی دولتی و خصوصی شهرستان کاشان و آران و بیدگل در روز دو شنبه مورخ 20 آذرماه 1402در سالن اجتماعات شهید دکتر فرهاد برگزار شد.

در این جلسه در خصوص اهداف برگزاری جلسه خط مشیها و نحوه برگزاری دوره آموزشی و مطالب مورد نظر بحث وگفتگو شد.لازم به ذکر است این دوره جدید آموزشی برحسب نیاز سنجی های انجام شده از مراکز درمانی و با هدف تقویت گسترش فرهنگ ایمنی بیمار و دسترسی به محیط امن درمان برای مراجعین به مراکز درمانی در نظر گرفته شده است که بصورت هفتگی در روزهای دوشنبه در محل معاونت درمان به همت کارشناس مسئول واحد ایمنی بیمار برگزار می گردد.

• گروه خبری :