• 1396/03/11 - 10:38
  • /Zuni

اولین نشست هماهنگی برنامه عملیاتی سال 96 بر گزار شد

در این جلسه اهم موضوعات مورد انتظار در برنامه عملیاتی سال 96 توسط مسئول پایش برنامه در حوزه معاونت درمان بیان گردید...

جلسه هماهنگی برنامه عملیاتی روز چهارشنبه 10 خرداد ماه با حضورکارشناسان حوزه معاونت درمان در دفتر ریاست تشکیل گردید.

در این جلسه اهم موضوعات مورد انتظار در برنامه عملیاتی سال 96 توسط مسئول پایش برنامه در حوزه معاونت درمان بیان گردید .

پس از ارائه نظرات کارشناسان این حوزه در خصوص نقاط قوت و ضعف برنامه موارد ذیل مقرر شد:

• به منظور ثبت اطلاعات مراجعین اورژانس ها تریاژ الکترونیکی بیمارستان سید الشهدا به مدت 3 ماه در سیستم HISفعال شود.

• واحدهای ذیربط موضوعات آموزشی دخیل در برنامه عملیاتی را در اولویت درخواست آموزشی سال 96 قراردهند.

• واحدها جهت رفع مشکلات برنامه با کارشناسان وزارت مطبوع در ارتباط باشند.

• تمام واحدها در خصوص بارگزاری اطلاعات مرتبط با حوزه اعتباربخشی با مسئول برنامه اعتباربخشی دانشگاه در ارتباط باشند .