• 1393/06/01 - 09:56
  • /Zygh

بازدید بازرسان دانشگاه قطب از روند اجرای برنامه سلامت در دانشگاه

بازرسان دانشگاه قطب از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در مراکز درمانی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل روز چهارشنبه مورخ 29/5/93 بازدید کردند.

به گزارش وب دا، دکتر خیر خواه معاون درمان دانشگاه، هدف از این بازدید را هماهنگی و برنامه ریزی برای اجرای هر چه بهتر این برنامه دانست و گفت: بازرسان دانشگاه قطب چگونگی اجرای بسته های خدمتی برنامه تحول نظام سلامت در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه را مورد ارزیابی و بررسی قرار دادند.

برپایه این گزارش، این بازدیدها به منظور نظارت بر نحوه صحیح اجرایی شدن این طرح و عملکرد بیمارستان ها صورت گرفته و در خلال آن نظر مردم در مورد اجرای این طرح نیز پرسیده می شود.

این گزارش حاکیست، در این بررسی روﻧﺪ اﺟﺮای اﯾﻦ طﺮح و ﻣﺸﮑﻼت ﻣﻮﺟﻮد ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ و روند اجرای برنامه سلامت در این بیمارستان ها در وضعیت مطلوب گزارش و از اقدامات مسئولین اجرایی در دانشگاه تقدیر شد.

گفتنی است بسته های خدمتی کاهش میزان پرداختی بیماران بستری به میزان ده درصد، رایگان شدن زایمان طبیعی، ارتقای هتلینگ و حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستان های تحت پوشش این برنامه در دانشگاه اجرا می شود.