• 1402/05/24 - 07:36
  • /ZUKz

بررسی وضعیت نوبت کاری کارکنان شاغل در کلینیک های تحت پوشش معاونت درمان

جلسه ای در خصوص وضعیت نوبت کاری کارکنان شاغل در کلینیک های تحت پوشش معاونت درمان دانشگاه با حضور مدیر منابع انسانی دانشگاه ، کارشناسان منابع انسانی ، مدیر کلینیک ویژه اخوان ، مدیر امور عمومی معاونت درمان ، مسئول کارگزینی معاونت درمان و مسئول امور عمومی کلینیک ویژه اخوان مورخ 23/5/1402 در محل سالن شهید دکتر فرهاد برگزار گردید.

جلسه ای در خصوص وضعیت نوبت کاری کارکنان شاغل در کلینیک های تحت پوشش معاونت درمان دانشگاه با حضور مدیر منابع انسانی دانشگاه ، کارشناسان منابع انسانی ، مدیر کلینیک ویژه اخوان ، مدیر امور عمومی معاونت درمان ، مسئول کارگزینی معاونت درمان و مسئول امور عمومی کلینیک ویژه اخوان مورخ  23/5/1402 در محل سالن شهیدسلامت دکتر فرهاد برگزار گردید.

لازم به ذکر است هدف از این جلسه بررسی وضعیت نوبت کاری کارکنان شاغل در کلینیک های تحت پوشش معاونت درمان و اتخاذ وحدت رویه دراین خصوص بوده است.

در پایان نیز پس از بررسی و تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

• گروه خبری :