• 1396/04/31 - 10:07
  • /ZGni

برگزاری انتخابات هفتمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پزشکی کاشان و آران و بیدگل با حضور رئیس دانشگاه

انتخابات هفتمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

انتخابات هفتمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با حضور رئیس دانشگاه صبح جمعه 30/4/96 آغاز شد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در این راستا اظهار داشت: حضور پرشور و مسئولانه اعضای نظام پزشکی به عنوان نقطه عطفی در تاریخ جامعه پزشکی و نظام سلامت ثبت خواهد شد.

وی، به سخن دکتر هاشمی وزیر بهداشت در این راستا "این انتخابات یکی از مهم ترین نمادهای همدلی جامعه پزشکی است و وزارت بهداشت، همه توان خود را برای برگزاری یک انتخابات عادلانه و رقابت سالم به کار گرفته است" اشاره کرد و بر حضور در این انتخابات تاکید کرد.

رئیس دانشگاه، در پایان از زحمات و تلاش های وزیر بهداشت، معاون درمان وزارت و هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی وزارت متبوع و شهرستان های کاشان و آران و بیدگل تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است: رأی گیری حضوری در ٢٠٠ حوزه انتخابیه از ساعت ٨ صبح جمعه 30/4/96 آغاز شده است و تا ساعت 22 اولیه ادامه یافت.