• 1393/07/03 - 09:01
  • /ZMgh

برگزاری اولین گردهمایی بین المللی و پنجمین سمینار سراسری ایدز

اولین گردهمایی بین المللی و پنجمین سمینار سراسری ایدز از تاریخ 20 لغایت 22 آبان ماه 1393 برگزار می گردد.

اولین گردهمایی بین المللی و پنجمین سمینار سراسری ایدز از تاریخ 20 لغایت 22 آبان ماه 1393 توسط مرکز بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت تحقیقات و فن­آوری و معاونت امور بهداشتی دانشگاه، کلیه دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی کشور در مرکز همایش­های بین المللی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می گردد.

قابل ذکر است که سمینار مزبور دارای 14.5 امتیاز آموزش مداوم برای مشمولین قانون آموزش مداوم می باشد. پیش نیاز ثبت نام در سمینار ،ثبت نام اولیه در سایت آموزش مداوم به آدرس www.ircme.ir بوده، ثبت نام نهایی در محل سمینار صورت خواهدگرفت. (کدشناسه برنامه: 41570)

جهت مشاهده گروههای هدف این برنامه به سایت آموزش مداوم دانشگاه مراجعه نمایید. ضمناً به اطلاع می رساند مهلت ارسال مقالات تا تاریخ اول آبان ماه 1393 است. علاقه ­مندان برای کسب اطلاعات در خصوص نحوه ارسال مقالات می­ توانند به سایت مرکز به آدرس http://idtmrc.sbmu.ac.ir مراجعه کنند.

نشانی دبیرخانه سمینار:

بزرگراه شهید چمران، خیابان یمن، خیابان شهید اعرابی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشکده پزشکی، طبقه هفتم، مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری

پست الکترونیک جهت ارسال مقالات:

5thaidscon@sbmu.ac.ir