• 1391/03/03 - 11:18
  • /Zzbh

برگزاری دومین جلسه قطب مرکزی مدیریت حوادث درمرکز مدیریت حوادث کاشان

دومین جلسه هماهنگی قطب مرکزی مدیریت حوادث و فوریتهای کشور با حضور روسا و معاونان مراکز فوریتهای پزشکی، مسئولان امور پایگاهها و مسئولان حوادث و عملیات قطب مرکزی کشور، روز یکشنبه31 اردیبهشت ماه در محل مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کاشان برگزار شد.

مباحث مربوط به هماهنگی فوریتهای پزشکی در دانشگاه های زیر مجموعه قطب مرکزی و لزوم تعامل آنها با یکدیگر، بررسی یکسان سازی سطح ارائه خدمات فوریتهای پزشکی در دانشگاه های قطب و نیز لزوم برنامه ریزی جهت  ارائه مطالب آموزشی مربوط به حوادث فصل تابستان در قالب پمفلت های آموزشی  و همچنین هماهنگ سازی  طرح لباس و آمبولانس های  اورژانس 115، از موارد مطرح شده در این جلسه بود.

لازم به توضیح است قطب مرکزی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور از دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، یزد، کاشان و چهارمحال و بختیاری تشکیل شده است.

• گروه خبری : اخبار اورژانس 115