• 1395/07/19 - 12:07
  • /ZY4i

برگزاری نشست کارشناسی نقشه های ساختمانی بیمارستان بهشتی در معاونت درمان دانشگاه

در راستای لزوم اعمال تغییرات در طرح توسعه اورژانس مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی و بازنگری روند طراحی نقشه های ساختمانهای MRI، بخش های مراقبت ویژه ی نوزادان (NICU) و نوزادان در خصوص خدمت رسانی مطلوب به بیماران جلسه ای برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این نشست با حضور کارشناسان حوزه معاونت درمان، مجتمع بیمارستان شهید بهشتی و مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه روز یکشنبه مورخ 18/7/95 در معاونت درمان دانشگاه تشکیل گردید.

این گزارش حاکیست: در این جلسه راهکارهای اجرایی طرح های مذکور به تصویب اعضاء رسید.