• 1391/08/16 - 17:46
  • /Ztch

برگزاری کارگاه آموزشی احیاء پیشرفته نوزادان

با توجه به اینکه مهمترین فرایند مراقبتی تاثیرگذار بر سرانجام نوزاد در روز اول حیات مخصوصا در نوزاد نارس عملیات احیا نوزاد است. به همین منظور واحد مامایی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی احیا پیشرفته نوزادان نموده است.

با توجه به اینکه مهمترین فرایند مراقبتی تاثیرگذار بر سرانجام نوزاد در روز اول حیات مخصوصا در نوزاد نارس عملیات احیا نوزاد است. به همین منظور واحد مامایی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی احیاء پیشرفته نوزادان در جهت ارتقاء سلامت و کاهش مرگ و میر نوزادان و اجرای برنامه های اداره نوزادان وزارت متبوع نموده است.

به گفته مسئول واحد مامایی دانشگاه، کارگاه مذکور با گروه هدف رزیدنت زنان واطفال، اینترن ها، ماما و پرستار جهت آموزش احیاء پیشرفته نوزادان تشکیل شد.

لازم به ذکر است سرکار خانم افسانه همتی در ابتدا ضمن بیان اهداف کارگاه جداول مربوط به مسئولین اصلی و جانشینان اجزاء مختلف فرآیند احیاء را بیان نمودند و در ادامه جناب آقای دکتر جهانگیری، فوق تخصص محترم نوزادان تدریس مباحث کارگاه شامل: اصول احیاء، گام های نخستین احیاء، لوله گذاری داخل تراشه، تجویز دارو و... را بر عهده داشته اند.

ضمنا کارگاه مذکور مطابق جدول ذیل برای دو گروه در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

گروه اول: دوشنبه و سه شنبه مورخ 15 و 16 آبان ماه از ساعت 9:00 لغایت 13:00

گروه دوم: یکشنبه و دوشنبه مورخ 21و 22 آبان ماه از ساعت 9:00 لغایت 13:00