امروز : 04 آذر 1403
معاونت درمان
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1399/12/02 - 08:36
  • 90
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Zpvi

بهره برداری از چهار دستگاه بیمارستانی پیشرفته در دانشگاه

آیین بهره‌برداری چهار دستگاه بیمارستانی پیشرفته در دانشگاه روز پنجشنبه همزمان با سراسر کشور از طریق وبینار در هجدهمین پویش ره سلامت و بهره‌برداری از پروژه ICERP و تجهیزات و ملزومات خریداری شده از محل تسهیلات بانک جهانی برگزار شد...



آیین بهره‌برداری چهار دستگاه بیمارستانی پیشرفته در دانشگاه روز پنجشنبه همزمان با سراسر کشور از طریق وبینار در هجدهمین پویش ره سلامت و بهره‌برداری از پروژه ICERP و تجهیزات و ملزومات خریداری شده از محل تسهیلات بانک جهانی برگزار شد.



این دستگاه‌ها شامل سی تی اسکن، سی آر آر تی، ویدیو لارنگوسکوپ و اکو سونوپرتابل در مجموع با ارزش ۱۷ میلیارد تومان در بیمارستان شهید بهشتی کاشان با تعرفه دولتی در خدمت مردم شمال استان اصفهان و شهرهای مجاور است.



رئیس دانشگاه، در حاشیه این آیین با بیان اینکه اعتبار اختصاص داده شده پروژه ICERP و تجهیزات و ملزومات خریداری شده از محل تسهیلات بانک جهانی در این منطقه نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان است، افزود: ۵۰۰ میلیون تومان از سوی دانشگاه علوم پزشکی برای راه‌اندازی دستگاه‌ها ، ۱۷ میلیارد تومان برای چهار دستگاه سی تی اسکن، سی آر آر تی، ویدیو لارنگوسکوپ و اکو سونوپرتابل و ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هم برای دستگاه اکمو که به زودی ارسال می‌شود اختصاص یافت.



دکتر سیدعلیرضا مروجی افزود: دستگاه‌های جدید کیفیت و دقت بیشتری نسبت به دستگاه‌های قبلی دارند و برای بروزرسانی سایر دستگاه‌های بیمارستانی در کاشان نیز تلاش می‌شود.



هجدهمین پویش ره سلامت و بهره‌برداری از پروژه ICERP و تجهیزات و ملزومات خریداری شده از محل تسهیلات بانک جهانی با حضور احمد المنظری مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، محدباقر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه، حسین علی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش و جمعی دیگر از مسوولان حوزه بهداشت و درمان کشور به طور وبینار در این وزارتخانه برگزار شد.



تجهیزات و ملزومات خریداری شده از محل تسهیلات بانک جهانی در این وبینار برای ۹ دانشگاه علوم پزشکی کاشان، بم، بجنورد، کرج، شیراز، اصفهان، شهید بهشتی تهران، یزد و کرمان به بهره‌برداری رسید.



اکو سونو پرتابل از دستگاه‌های سونوگرافی و اکوی قلبی پرتال است که می‌توان برای اکو کاردیوگرافی قلبی و سونوگرافی روزانه در بخش قلب و عروق و بخش‌های مختلف استفاده کرد.



دستگاه‌های اکو کاردیوگرافی و سونوگرافی پرتابل به دلیل قابلیت حمل به بخش‌های مختلف مراکز درمانی امکان انجام اکوکاردیوگرافی و سونوگرافی را بر بستر بیمار فراهم می‌آورند و می‌توان از آنها در بخش اورژانس و مراقبت‌های ویژه استفاده کرد و با تحویل این دستگاه این امکان برای بیماران بستری در بیمارستان شهید بهشتی فراهم شد.



همچنین دستگاه ویدیو لارنگوسکوپ در اتاق‌های عمل بیمارستان، آی سی یو، اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی و سایر بخشهای بستری در بیمارستان کاربرد دارد و برای تسریع در لوله‌گذاری معمول و دشوار طی بیهوشی بالینی و درمان اورژانسی (لوله‌گذاری دشوار، لوله‌گذاری بیماران تصادفی، محدودیت در حرکت گردن بیمار، بیماران انسداد راه هوایی، بیماران بدون توانایی تنفسی خود به خودی که به دلایل مختلف دچار مشکل تنفسی شده‌اند و یا نیاز به عمل جراحی با بیهوشی دارند) استفاده می‌شود.



با استفاده از این دستگاه سرعت و اطمینان از محل صحیح قرار دادن لوله تنفسی افزایش می‌یابد که به خصوص در موارد اورژانس و شرایط محیطی خارج از اتاق عمل، نجات‌بخش جان بیماران است.



دستگاه سی تی اسکن به منظور تصویر برداری سریع در مراکز شلوغ طراحی شده که با توجه به شروع کرونا و از رده خارج شدن دستگاه قبلی و مراجعات متعدد بیماران یکی از ضروری ترین نیازهای بیمارستان شهید بهشتی کاشان بود که با تحویل این دستگاه مشکل رفع شد. این دستگاه توان انجام تا چهار میلیون اکسپوز دارد.



همچنین دستگاه سی آر آر تی سامانه ساده و منحصر به فرد و در عین حال پیشرفته‌ترین دستگاهی است که برای بیماران با نارسایی کلیوی در گروه‌های سنی مختلف، با سیستم به طور کامل بسته و یکبار مصرف و استریل، بستری در بخش‌های ویژه بیمارستان طراحی شده است.



از آنجا که بیماران نیازمند همودیالیز در بخش‌های ویژه دچار اختلالات قلبی، عروقی، تنفسی، مشکلات آریتمی و تغییرات همودینامیک هستند که دیالیز آنان به طور متناوب با مخاطرات از جمله آریتمی و هیپوتانسیون روبروست و از طرفی انتقال این بیماران به بخش همودیالیز خالی از خطر نیست در چنین وضعیتی استفاده از درمان طولانی مدت و آهسته همودیالیز برای این بیماران با استفاده از دستگاه سیار سی آر آر تی گزینه مناسبی است تا از بسیاری از عوارض همودیالیز متناوب پیشگیری کند.

 



  • گروه خبری : اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 39696
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم