• 1392/07/14 - 10:51
  • /Zpeh

تشکیل کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ کودک 1- 59 ماهه

کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ کودک 1- 59 ماهه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ 10/7/92 در سالن شهداء ستاد مرکزی تشکیل شد.

به گزارش وب دا، تهیه و تدوین منشور مراقبت از کودک در برابر حوادث غیرعمدی و ترافیکی توسط معاونت درمان و ارسال به فرمانداری جهت ابلاغ به سازمان و ارگان های مختلف و تشکیل دوره های باز آموزی در خصوص برخورد مناسب با کودکان بیمار پرخطر جهت پزشکان، پرسنل اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی و مراکز بهداشتی - درمانی از موضوعات اصلی این جلسه بود.

شایان ذکر است بررسی مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارشی از مرگ کودک 1- 59 ماهه در کشور و کاشان در سال گذشته و جاری از دیگر برنامه های این جلسه بود.