• 1399/10/03 - 09:14
  • /Zavi

تقدیر از خانواده مدافع سلامت زنده یاد شهید محسن خادم

به مناسبت گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، از خانواده مدافع سلامت زنده یاد شهید محسن خادم تقدیر و تجلیل شد.

به مناسبت گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، از خانواده مدافع سلامت زنده یاد شهید محسن خادم روز یکشنبه مورخ 30/9/99 تقدیر و تجلیل شد.

معاون درمان دانشگاه به همراه رئیس اداره پرستاری و مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل با خانواده مدافع سلامت زنده یاد شهید محسن خادم از پرسنل اتاق عمل بیمارستان میلاد دیدار کردند.

دکتر محمد حاجی جعفری، ضمن تقدیر و تجلیل از زحمات پرستاران گفت: بی تردید در این شرایط حساس حضور یکایک همکاران حوزه بهداشت و درمان اعم از اساتید، پزشکان، پرستاران و کادر پرستاری، پرسنل فوریت های پزشکی، پاراکلینیک و آزمایشگاه، مدیران، کارشناسان، نیروهای خدمات، کارکنان اداری و خیرین سلامت در عرصه مقابله با این بیماری بسیار چشمگیر و ستودنی است.

لازم به ذکر است: در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آن عزیز از دست رفته، با تقدیم لوح تقدیر از خانواده ایشان تجلیل به عمل آمد.