• 1402/06/05 - 08:09
  • /ZSNz

تقدیر سرپرست معاونت درمان از پزشکان کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی اخوان به مناسبت روز پزشک

سرپرست معاونت درمان از پزشکان زحمتکش کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی اخوان عصر روز گذشته مورخ 04/06/1402 بمناسبت زادروز حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک ، با اهدا شاخه گل تقدیر و تشکر کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه ؛دکتر عباس آزادی ضمن تبریک روز پزشک و تقدیر و تشکر از زحمات آنان، در خصوص اهمیت و ضرورت خدمت رسانی  مطلوب به مردم و بیماران مطالبی را ایراد فرمودند..

لازم به ذکر است؛این کلینیک دارای دارای 12 واحد درمانی و حدود 40 کلینیک تخصصی و فوق تخصصی می باشد و شامل داخلی، غدد، قلب، ریه، گوارش، جراحی عمومی، اطفال، عفونی، خون، نورولوژی(مغز و اعصاب داخلی)، جراحی مغز و اعصاب (نوروسرجری)، طب توانبخشی و سایر رشته های مربوطه است.

انجام خدمات پاراکلینیک نیز از قبیل مرکز دیابت و پاراکلینیک شامل آزمایشگاه نیز در این کلینیک دایر شده است.

• گروه خبری :