• 1392/12/28 - 11:56
  • /ZDfh

تمام مراکز درمانی منطقه کاشان درایام نوروز آماده ارائه خدمت هستند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تمام مراکز درمانی دولتی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در ایام نوروز به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمت به شهروندان هستند.

به گزارش وب دا، دکتر داود خیر خواه در گفتگو با خبرنگاران افزود: درمانگاه شبانه روزی خصوصی دندان پزشکی سلامت و پارس و دندان پزشکی کتابچی به طور پاره وقت از 8 صبح تا 8 شب، اورژانس مرکزی و گلابچی و کلیه ی اورژانس های بیمارستانی به صورت شبانه روزی در کاشان فعال خواهد بود.

وی تصریح کرد: در ایام تعطیلات نوروزی تمام ظرفیت های بیمارستان ها در صورت نیاز برای ارائه خدمات اورژانس بسیج می شوند و همه بخش های بیمارستانی نیز برای پشتیبانی اورژانس آماده باش کامل هستند.

به گفته دکتر خیرخواه، طرح امداد نوروزی اورژانس 115 نیز از 26 اسفندماه 92 تا 15 فروردین ماه سال 93 در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اجرا می شود.

وی تصریح کرد: دو کلینیک دندان پزشکی دولتی و خصوصی نیز از 8 صبح تا 8 شب و مراکز پاراکلینیکی خصوصی نیز به صورت پاره وقت در ایام نوروز در منطقه کاشان آماده ارائه خدمات هستند.

منبع خبر: وب دا کاشان