• 1395/03/16 - 08:00
  • /Zw4i

جلسه بازرسان معاونت درمان برگزار شد

جلسه بازرسان معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه، مدیر نظارت بر درمان و کلیه بازرسان حوزه معاونت در مان برگزار شد...

جلسه بازرسان معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه، مدیر نظارت بر درمان و کلیه بازرسان مراکز درمانی خصوصی و دولتی (بیمارستان‌ها)، مراکز درمان سوءمصرف مواد، مراکز پرستاری و تزریقات، مطب‌ها، بیمارستان‌های زنان و مطب‌های مامایی، آزمایشگاه‌ها و دندان‌پزشکی‌ها در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر محمد حاج جعفری در خصوص تأکید وزارت متبوع و ریاست دانشگاه بر بازرسی‌های اثربخش و مطلوب با استفاده از تمام پتانسیل‌های فکری، قانونی، شرعی مطالبی ایراد نمودند و در این راستا خواستار برنامه‌ ریزی بیشتر و بهتر برای آموزش بازرسان، آشنایی بازرسان با قوانین و دستورالعمل‌های اجرایی، به‌ روزرسانی چک‌ لیست‌ها و بررسی دقیق شکایات مردمی شدند.

در ادامه جلسه بازرسان گروه‌های مختلف نقطه نظرات، مشکلات کاری و پیشنهادت خود را بیان نمودند.