• 1394/07/06 - 17:43
  • /ZFZi

جلسه بررسی برنامه قاصدک و پرداخت مبتنی بر عملکرد کارکنان پزشک و غیرپزشک بالینی برگزار شد

جلسه بررسی برنامه نرم افزارقاصدک ( پرداخت مبتنی بر عملکرد کارکنان پزشک و غیرپزشک بالینی) با حضور جناب آقای مهندس معنوی رئیس اداره سیاست‌گذاری تعرفه در بیمارستان بهشتی برگزار شد.

جلسه بررسی برنامه نرم افزارقاصدک (پرداخت مبتنی بر عملکرد کارکنان پزشک و غیرپزشک بالینی) با حضور جناب آقای مهندس معنوی رئیس اداره سیاست‌گذاری تعرفه در بیمارستان بهشتی برگزار شد.

این جلسه با حضور رئیس اداره سیاست‌گذاری تعرفه وزارت متبوع، معاون درمان دانشگاه و اعضای کارگروه مبتنی بر عملکرد دانشگاه و کلیه مسئولین ، مدیران و کارشناسان بیمارستان‌های تابعه در صبح روز جمعه 3/7/1394 در سالن آمفی‌تئاتر بیمارستان بهشتی برگزار شد.

مهندس معنوی در این جلسه سؤالات مربوط به نحوه اجرای برنامه نرم افزارقاصدک را توضیح دادند.

همچنین مقرر گردید کلیه پیشنهاد‌های مطرح شده در کارگروه مبتنی بر عملکرد دانشگاه بررسی و تصویب گردد.