• 1402/01/21 - 09:14
  • /ZT1i

جلسه بررسی وضعیت موجود واحد های معاونت درمان و همفکری جهت چشم انداز یک ساله برگزار گردید

این جلسه با حضور مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی ومسئولین واحدهای معاونت درمان روز یکشنبه در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد برگزار گردید.

این جلسه با حضور مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی ومسئولین واحدهای معاونت درمان در روز یکشنبه 20/01/1402 در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد در خصوص بررسی وضعیت موجود واحد های این معاونت و همفکری جهت چشم انداز یک ساله برگزار گردید.

مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی دکتر زکریا روحانی ضمن خوشامدگویی به کلیه حضار و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان به اهداف کلی و اختصاصی سازمانی معاونت درمان تاکید نمودند.

در ادامه ایشان افزود: اهداف سازمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان تامین، حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه می باشد. و در این راستا دو هدف اصلی یعنی توسعه کمی و کیفی خدمات درمانی و تأمین رضایتمندی مراجعین را به عنوان مبنای کار خود قرار داده است. این معاونت تأکید بر توسعه کیفیت را به عنوان مهمترین اصل خود که رضایتمندی مراجعین را نیز به دنبال دارد، برگزیده است.

در پایان نیز کلیه مسئولین واحدهای معاونت در خصوص دستیابی به اهداف کلی و اختصاصی در سال جاری وچالشهای مربوطه با یکدیگر به بحث وتبادل نظر پرداختند.