• 1401/06/21 - 15:08
  • /Zqxi

جلسه بزرگداشت روزجهانی ایمنی بیمار برگزار شد

جلسه بزرگداشت روز جهانی ایمنی بیمار با حضور مدیردرمان، کارشناس مسوول ایمنی بیمار حوزه معاونت درمان و کارشناسان ایمنی بیمارکلیه مراکز درمانی دولتی و غیر دولتی تحت پوشش دانشگاه در سالن شهید دکتر فرهاد برگزار شد.

جلسه بزرگداشت روز جهانی ایمنی بیمار روز دوشنبه مورخ 21/6/1401 با حضور مدیردرمان، کارشناس مسوول ایمنی بیمار حوزه معاونت درمان و کارشناسان ایمنی بیمارکلیه مراکز درمانی دولتی و غیر دولتی تحت پوشش دانشگاه در سالن شهید دکتر فرهاد برگزار شد.

در ابتدای جلسه شعار روز جهانی ایمنی بیمار "دارو درمانی بدون آسیب" مطرح و در مورد چالش های موجود در بیمارستان ها در راستای استقرار فرهنگ ایمنی بیمار و استاندارد های اعتباربخشی بحث و گفتگو به عمل آمد.

در این جلسه مدیر درمان دکتر ابوالفضل دیگبری به اهمیت فعالیت های مسئولین ایمنی بیمار و نقش ویژه آن در حوزه اعتبار بخشی پرداخت.

در پایان ایشان نیز از زحمات بی شائبه کارشناسان ایمنی بیمار مراکز دولتی و غیر دولتی با تقدیم تشویقی از سوی معاون محترم درمان تقدیر و تشکر بعمل آمد.