• 1402/07/04 - 13:39
  • /ZYFA

جلسه ساماندهی تابلوهای مطب پزشکان و کلینیک ها و موسسات ارائه دهنده خدمات سلامت با حضور سرپرست معاونت درمان برگزار شد.

جلسه ای با حضور سرپرست معاونت درمان دانشگاه علو م پزشکی دکتر عباس آزادی به همراه رئیس و اعضای هیات مدیره سازمان نظام پزشکی کاشان در روز دوشنبه مورخ 03/07/1402 در محل سازمان نظام پزشکی کاشان برگزار گردید.

جلسه ای با حضور سرپرست معاونت درمان  دانشگاه علو م پزشکی دکتر عباس آزادی به همراه رئیس و اعضای هیات مدیره سازمان نظام پزشکی کاشان در روز دوشنبه مورخ 03/07/1402 در محل سازمان نظام پزشکی کاشان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه در خصوص ساماندهی و یکپارچه‌سازی تابلو مطب پزشکان بحث و تبادل نظر صورت گرفت و در ادامه تصمیماتی در این خصوص اتخاذ گردید.

در پایان مقرر گردید سازمان نظام پزشکی شهرستان دستورالعمل ساماندهی و یکپارچه‌ سازی تابلوهای پزشکی را به معاونت درمان دانشگاه ابلاغ نماید تا معاونت درمان نیز براساس آن دستورالعمل ها، بررسی و نظارت بر تابلوها را اعمال نماید.

• گروه خبری :
مدیر سایت