• 1398/02/26 - 12:13
  • /ZLri

جلسه هم اندیشی ماهیانه مدیران پرستاری برگزارگردید

جلسه هم اندیشی ماهیانه مترونها روز پنج شنبه با حضورمعاون درمان ،مدیر اداره پرستاری ، کارشناسان این اداره ومدیران پرستاری بیمارستانهای دولتی وخصوصی برگزار شد.

جلسه هم اندیشی ماهیانه مترونها پنج شنبه 26 اردیبهشت ماه سال 98 وبا حضورمعاون درمان ،مدیر اداره پرستاری ، کارشناسان این اداره ومدیران پرستاری بیمارستانهای دولتی وخصوصی برگزار شد.

در این نشست پیرامون "نسخه چهارم اعتباربخشی، بررسی وتحلیل شاخصهای کشوری کیفیت مراقبتهای پرستاری در بالین، ویرایش ششم ترالی، انتخابات نظام پرستاری، کمپین ملی فشارخون بالا بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت .

معاون درمان ضمن تاکید بر اجرایی شدن کمپین ملی فشارخون بالا بر لزوم مشارکت مراکز درمانی در این بسیج ملی توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه مدیر پرستاری دانشگاه ، برلزوم برنامه ریزی نیروی انسانی جهت اجرای طرح کنترل فشارخون ولزوم شرکت در انتخابات نظام پرستاری توضیحاتی ارائه نمودند.

در این جلسه همچنین در مورد فرم اعزام دائم بیمار بحث و تبادل نظر انجام گرفت و در خاتمه مدیران پرستاری بیمارستانها به طرح مشکلات موجود در زمینه های مختلف پرداختند.