• 1397/03/31 - 08:36
  • /ZFpi

جلسه کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل کاشان برگزار شد

اولین جلسه کارگروه سلامت در بلایا در سال 1397 با حضور رئیس دانشگاه در سالن شهدای ستاد دانشگاه برگزار شد.

اولین جلسه کارگروه سلامت در بلایا در سال 1397 با حضور رئیس دانشگاه، مدیر اداره بحران و کنترل حوادث فرمانداری ویژه شهرستان کاشان و معاونین و مسئولین دانشگاهی روز سه شنبه مورخ 29/3/97 در سالن شهدای ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این جلسه بعد از ارائه گزارش فعالیت ها و مشکلات حوزه ایمنی بیمارستان های منطقه (دولتی، خصوصی و تامین اجتماعی) توسط مسئولین آنها ؛ برنامه ریزی جهت برنامه پاسخ دانشگاه به حوادث و بلایا (EOP) ، چگونگی تشکیل و ساماندهی تیم های واکنش سریع درمانی (EMT) برای کمک به حادثه دیدگان درزمان بحران صورت پذیرفت.

لازم به توضیح است کارگروه سلامت درحوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل یکی از نوزده کارگروه شورای مدیریت بحران شهرستان بوده و نقش برنامه ریزی برای بهداشت و درمان بیماران و مصدومین در مدیریت بحران این حوزه در سطح منطقه را به مسئولیت ریاست دانشگاه و دبیری مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پرشکیبه عهده دارد.