• 1397/07/29 - 10:43
  • /ZDqi

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از غربالگری و تشخیص زودرس سرطان پستان بیش از 170 زن در پویش منطقه ای خبر داد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از حضور بیش از 170 نفر از بانوان در پویش منطقه ای غربالگری و تشخیص زودرس سرطان پستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر محمد حاجی جعفری گفت: این پویش روز پنجشنبه 26/7/97 از ساعت 16 تا 22 در کلینیک جراحی محدود امام رضا (ع) توسط کارشناسان مامایی انجام شد.

وی افزود: 40 نفر از این بانوان پس از معاینه به منظور دریافت خدمات تخصصی و پیگیری بیشتر فرم ارجاع دریافت کردند.

دکتر حاجی جعفری ادامه داد: بانوان مراجعه کننده به این کلینیک، آموزش سبک زندگی سالم، شناسایی عوامل خطر و نشانه های مربوط به سرطان را نیز دریافت نمودند.

این گزارش حاکیست: پخش فیلم آموزشی برای مراجعین در خصوص نحوه صحیح معاینه، ارائه کتابچه و پمفلت آموزشی به منظور مطالعه در منزل از دیگر برنامه های این پویش بود.

لازم به ذکر است این پویش به همت معاونت درمان دانشگاه و همکاری پوشش موسسه خیریه امام رضا (ع) انجام شد.