• 1401/10/20 - 14:43
  • /Zh1i

دومین کمیته بررسی عملکرد میزان در بیمارستان ها برگزار شد

در راستای اجرای بند 1 از مصوبات سومین کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی سال 1401، کمیته بررسی عملکرد بیمارستان شبیه خوانی در سال جاری روز دوشنبه با حضور سرپرست معاونت درمان و مسئولین بیمارستان شبیه خوانی در سالن شهید دکتر فرهاد برگزار گردید.

در راستای اجرای بند 1 از مصوبات سومین کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی سال 1401، کمیته بررسی عملکرد بیمارستان شبیه خوانی در سال جاری روز دوشنبه مورخ 19/10/1401 با حضور سرپرست معاونت درمان و مسئولین بیمارستان شبیه خوانی در سالن شهید دکتر فرهاد برگزار گردید.

افسانه همتی، مسئول امور مامایی دانشگاه، گزارشی از عملکرد بیمارستان درخصوص میزان زایمان طبیعی و سزارین نخست زا و مقایسه آن با میانگین کشوری ارائه کردند.

پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای جلسه، مقررگردید به منظور کاهش سزارین و ترغیب متخصصین زنان به انجام زایمان طبیعی، از سیاست های تشویقی برای متخصصین با بهترین عملکرد استفاده شود .

در پایان نیز مقرر گردید با ارائه مداخلات از جمله انجام زایمان بی درد و تشویق مادران به شرکت در کلاس آمادگی برای زایمان، بیمارستان میزان سزارین نخست زای خود را در پایان سال 1401 به میزان 5 درصد نسبت به سال 1400 کاهش دهد.