• 1403/01/20 - 09:04
  • /ZmJR

مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی و کارشناسان معاونت درمان از بیمارستان سیدالشهدا بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی به همراه کارشناسان اداره نظارت و اعتباربخشی از بیمارستان سیدالشهدا آران و بیدگل در روز دوشنبه مورخ 20فروردین ماه بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه سرکار خانم دکتر مرضیه براتی مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی به همراه کارشناسان اداره نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه به منظور برررسی مشکلات از بیمارستان سیدالشهدا آران و بیدگل در روز دوشنبه مورخ 20 فروردین ماه بازدید نمودند.در این بازدید مدیر محترم درمان دانشگاه سرکارخانم دکتر براتی و  کارشناسان معاونت درمان از بخشهای اورژانس و کلیه بخشهای بالینی بازدید بعمل آورده و درباره برخی از مشکلات موجود توسط مدیریت بیمارستان و مدیرپرستاری توضیحاتی  ارائه گردید.

• گروه خبری :