• 1402/02/04 - 15:14
  • /Z12i

مراسم تودیع و معارفه مسئول امور مالی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه مسئول امور مالی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان روز دوشنبه 04/02/1402 در دفتر سرپرست معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم محمد زواری به عنوان مسئول مالی جدید معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان معرفی و از زحمات محمود محمودزاده مرقی در مدت تصدی مسئولیت امور مالی معاونت درمان دانشگاه تجلیل شد.

وی، با اشاره به مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی سلامت جامعه بیان کرد: باید بایکدیگر برای پیشرفت و سربلندی نظام مقدس اسلامی که با اهداء خون های زیادی به ثمر نشسته، تعامل و همکاری بیشتری داشته باشیم.

در پایان نیز دکترعباس آزادی رسالت امور درمان را نظارت و مدیریت در ارتقای سطح کیفی خدمات دانست و تصریح کرد: این امر با همکاری و تلاش بیشتر با هدف بهبود سطح کیفی درمان امکان پذیر است.