• 1403/02/12 - 12:16
  • /ZV6R

معاون درمان دانشگاه و معاون دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کاشان از همراه سرای بیمارستانی خیرساز کاشان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر عباس آزادی معاون درمان دانشگاه و امیرحسین علایی معاون دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کاشان از روند پیشرفت پروژه خیرساز همراه سرای عصیری در روز چهارشنبه مورخ 12 اردیبهشت 1403 بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، معاون درمان دانشگاه و معاون دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کاشان در جریان بازدید از ساختمان همراه سرای بیمارستانی خیرساز کاشان ضمن تقدیر و تشکر از خیر محترم جناب آقای حاج علی عصیری در خصوص ادامه روند ساخت و تکمیل و تجهیز این پروژه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

این پروژه عمرانی در بلوار قطب راوندی در نزدیکی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان به منظور تأمین رفاه، آسایش و امنیت بیماران و همراهان مصدومان جاده ای، بیماران صعب العلاج و سرطانی و همراهان آنها توسط خیر سلامت حاج سید علی عصیری احداث می گردد.

• گروه خبری :